Ricínový olej

21 hodnotenie
 

pôsobí kladne na ženskú krásu

Dostupnosť do týždňa
€3,50
   
Kód tovaru 202
Výrobca Soaphoria
Kategória Tvár
 

Ricínový olej 50 ml

Tento bezfarebný, viskózny olej sa získava z ricínových bôbov. Obsahuje zvláštnu mastnú kyselinu ricínolejovú s mierne hydrofilnými vlastnosťami, tým skutočne napomáha rehydratovať pokožku so sklonom k vysúšaniu. Označuje sa ako olej s protivírusovými, antibakteriálnymi a protiplesňovými účinkami. Unikátne zloženie oleja ho predurčuje na využitie v kozmetike. Výborne poslúži proti bradaviciam, na ošetrenie pooperačných jaziev, bolestivé svaly i kĺby. Ocenia ho tí, ktorých trápia vrásky na tvári a krku. Vďaka svojmu zloženiu prospieva vlasom, riasam i nechtom. Pravidelné masírovanie oleja do oblasti nechtového lôžka vedie k získaniu zdravých, pevných a lesklých nechtov. Nanášaním na končeky rias navráti im stratenú pružnosť a pomôže ich k rastu. Obzvlášť sa hodí na suché končeky vlasov. Vlasový zábal s teplým olejom sa osvedčil pri starostlivosti o pokožku trpiacu na nadmernú tvorbu lupín.

Použitie:

1) Telo a tvár: Primerané množstvo oleja či olejového macerátu naneste prstami na čelo, líca a bradu, ošetriť môžete krk, dekolt i pokožku celého tela. Jemne krúživými resp. klepavými pohybmi  vmasírujte do pokožky a nechajte vstrebať. 

2) Vlasy: Naneste olej pred umytím na vlasy a pokožku hlavy pre dokonalú výživu vlasovej pokožky a suchých, rozštiepených končekov vlasov, resp. následne po ich umytí na uľahčenie rozčesávania.

Skladovanie: Výrobok skladujte pri teplote do +35oC a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Zloženie: Ricinus Communis Seed Oil (Skočec obecný)*

*certifikovaná organická zložka 

Krajina pôvodu: India

Kvalita: Lisovaný za studena, pochádzajúci z ekologického hospodárstva a opatrený známkou Eco-cert. 

100 % organický produkt

 

Objem 50 ml
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.